"Calitatea nu e un lux, e un standard!"  078-225-225

Hâjdeu City Park

PROIECT ÎN CONSTRUCȚIE

Hâjdeu City Park este un complex rezidențial nou, clasa premium, situat în sectorul Centru al orașului Chişinău, pe adresa A. Hâjdeu, 122, în zona istorică a capitalei.


ArrowArrow
Slider

Amplasarea

Clădirea este amplasată într-o zonă cu infrastructură de transport bine dezvoltată:

  • 7 rute de troleibuz;
  • 15 de rute de maxi-taxi;
  • 7 rute de autobuz.

Blocul de locuit e la câteva străzi mai jos de bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, mai departe de aglomerație și gălăgie dar, în acelaşi timp, aproape de Centru.

Până la parcul Catedralei se ajunge și pe jos, în mai puţin de 15 minute. Geamurile apartamentelor sunt amplasate spre un mic parc situat pe strada A. Hâjdeu.

În regiune sunt 8 grădinițe, 3 licee, un colegiu și 2 universități. De asemenea, 2 spitale, 2 policlinici și o maternitate.

Tip de apartamente

Complexul rezidențial este format din două clădiri, cu 4 și 6 etaje. Dispune de 31 de apartamente, cu 6 tipuri de planificări: începând cu 62 mp și până la 85 mp, cu 1, 2 sau 3 camere.

Din ce este construită clădirea?

Structură de rezistență - carcasă de beton armat, cu pereții exteriori și interiori clădiți din cărămidă Brikston, care menţine căldura iarna şi răcoarea vara.

Izolare termică suplimentară a fațadei, la exterior, cu vată minerală, acoperită cu piatră decorativă și materiale de ultimă generație. Izolare fonică și termică a pereților de interior cu plută expandată. Treptele pe scări sunt construite din marmură, iar balustradele - de inox. Toate materialele folosite sunt de calitate superioară, de ultimă generație.

Prețuri

DECEMBRIE 2017

750€ m2

IANUARIE 2018

775€ m2

MARTIE 2018

800€ m2

MAI 2018

850€ m2
PROIECTE ÎN CONSTRUCȚIE

ALTE PROIECTE

PROIECT ÎN CONSTRUCȚIE
West End Residence
PROIECT ÎN CONSTRUCȚIE
Burebista Apartments
PROIECT ÎN CONSTRUCȚIE
Valea Trandafirilor
CONTACTEAZĂ-NE

TRIMITE-NE UN MESAJ

"Calitatea nu e un lux, e un standard"

sales@eurocons.md        078-225-225